Comencem a preparar la 2a EDICIÓ monar’T

La primera edició monar’T ha estat un èxit brutal! Ara ja queda lluny, lluny… com un d’ aquells somnis tan bonics que queden entre els dubtes de si hi havia part de realitat o si havia estat tot ficció.

Van venir grans persones i millors artistes i van deixar emprempta en els nostres barris i en els nostres cors, tot va ser un conglomerat d’ art i d’ emocions, només en queden bonics records.

Moltes , moltes gràcies a tothom qui d’ alguna manera hi ha participat que han estat molts, molts , els gestos de moltíssimes persones, figures més o menys visibles però un gran enterenyinat de persones posant el seu granet de sorra, des de la organització a cada una de les reunions prèvies , durant la setmana monar’T fent suport en tot els dinamitzadors socials, els veins i veines dels barris aportant parets i col-laborant en el verkami, les entitats fent els menjars, els comerços aportant també el seu granet de sorra, etc, etc,…

Aquest projecte HA NASCUT! I ara, seguirà creixent i creixent, hem començat amb la 2A EDICIÓ!!!

Per tant… DEMANEM PARETS!!! Tothom del barri de Santa Eugènia o Can Gibert del Pla que tingui parets per oferir… benvinguts i benvigudes! Hem de començar a recopilar imatges per poder fer la sel-lecció d’ espais cedits per la 2a Edició.

Fil a l’ agulla!!!