Festival monar’T – Tenim cartell!

Comencem amb xarxes socials, Twitter, insta, face, si no et veuen no existeixes per tant… som-hi!

Nosaltres d’entrada som de pinzell, rodet, fer volar la imaginació però això de divulgar, de vendre’ns, de fer-nos conèixer, tenir seguidors i seguir, fotos, videos…. ens costa tant! A vegades sembla que no siguem afins al nostre temps! Com aquell que no té mòbil o watsap, sembla impensable! Increible! En el mòn bucòlic de bombolles de colors encara m’ imagino pasturant amb les ovelles recollint floretes i aranyons però… el mòn ha canviat, està canviant, cada dia … cada minut, cada segon, som informació i la informació té com a fi arribar, comunicar… extendre’s, ampliar-se …

Organitzem un festival d’art, amb uns objectius que el paràmetre bàsic és l’ enxarxament, arribar a tothom i com es fa això? És evident! Amb tot tipus de xarxes i maneres.

Com he dit alguns dels que organitzem aquest festival som un xic cromanyons amb el tema de la comunicació, xarxes socials i tecnologia en general però … no estem sols! tenim la gran sort i la gran oportunitat de poder aprendre, de ser un equip que entretots, sumem i aprenem, cada setmana ens reunim i en @jmolicom ens ensenya, té molta paciència i gràcies al seu assessorament estem començant a aprendre sobre aquest temes tan enigmàtics per alguns de nosaltres.

A part d’això tenim en dansa moltes altres qüestions relacionades, només en la difusió. Tenim el gran Pere Sànchez que està portant tot el tema de disseny gràfic, ha fet el logo, els fulletons i el cartell que donen cara al nostre festival. El disseny del cartell està acabat, és la darrera feina acabada per ara i ho vull compartir amb tots vosaltres, es tracta d’empaperar, donar-nos a conèixer, també sobre paper per tants llocs com sigui possible! Difusió, enxarxament, ens acompanyeu???

twitter.com/festivalmonart

www.facebook.com/festivalmonart/

www.instagram.com /FestivalMonart/

Cartell difusió festival monar'T 2019
#grafiti#festivald'art#pinturamural#streetart