Construint monar’T

Diuen que les coses per que es compleixin primer s’han de somiar.

Ja fa dies que va sorgir la idea, ens hem reunit veïns i veïnes del barri de Sta. Eugènia i Can Gibert, associacions, col.lectius, artistes, gent inquieta amb moltes ganes de fer coses, tothom hi té cabuda, hem plantejat idees, pres decisions, arribat a concents, tot  per a poder donar forma a una primera idea que podia semblar difícil d’aconseguir: fer un Festival d’art urbà a casa nostra entre tots per a tohom.

Això ja va agafant forma, es diu monar’T, per la sèquia que identifica la unió entre els barris. Tots hi vam estar d’acord, ja tenim dates, la setmana del 22 al 28 de setembre del 2019 arrenquem amb la primera edició del Festival monar’T.

monar't a les parets de Girona, pintura mural
monar’t a les parets de Girona, pintura mural

Hem començat, però necessitem saber què volem, nosaltres, la gent. Com volem que sigui el festival, què volem que passi durant aquests dies  Arrisquem-nos a imaginar un barri ple de colors i una setmana plena d’activitats , us proposem una pluja d’idees per molt esbojarrades que les trobeu ens poden obrir portes a plantejar un festival diferent, original i divertit, amb art de de qualitat per a tothom. Pensem en gran, aprofitem’ho!!, construïm entre totes una setmana màgica, ajuntem-nos per a portar l’art al carrer i al nostre dia a dia.

Com voldries que fos? vols venir a tocar, ballar, jugar, ?  vols tenir la possibilitat d’aprendre a pintar murals? participar en activitats i tallers?  Conèixer artistes, donar-vos a conèixer com a artistes?

Fem volar ocells, imaginem, creem entre tots un festival obert a tothom, tant grans, petits com mitjans, d’aquí i d’allà, pintem els carrers, obrim les persianes, pensem entre totes i ho posarem en marxa, com més idees tinguem més ric i original serà el nostre festival!!