FESTA DE PRESENTACIÓ. PREVI DE PRIMAVERA FESTIVAL monar´T

Benvolguts conciutadans del barri de Santa Eugènia, Can Gibert del pla i demés Gironins de rodalies . Ja podem parlar del tret de sortida del que serà el festival monar’T.

Aquest final de maig inaugurarem temporada pictòrica amb una festa de presentació del festival on tothom hi serà convidat. La convocatòria està avesada sobretot a: grups de musica emergents, dj´s amb ganes de punxar, food truks carregats de menjar, i molta gent amb set de cultura i fam de festa.

Esdevindrà una jornada sencera per pintar un espai encara a concretar. L’ acció, com a acte previ i presentació del festival d´art urbà i grafiti monart’T que és també una convocatòria oberta per a tots aquells grups de música sense una plataforma per actuar, i a tots aquells DJ´s amb ganes de punxar la seva obra tot aprofitant aquesta ben entesa. Per tant ja ho sabeu apunteu-vos i podreu actuar i fer festa mentre es fan accions pictòriques en aquest espai

La jornada també pot estar acompanyada per pícnics improvisats, cervesa, i tot el que volgueu portar, i com no, estem oberts a què la festa s’ allargui fins que les ganes s’acabin i més enllà !!

Deu somniador Festival Monart
Deu somniador Festival Monart /Autor: Greendel 15