El primer gran èxit de monar’T

Totes les imatges del previ de Primavera del monar’T

Moltes gràcies a Tot@s,

L’energia positiva està present als barris de Can Gibert del Pla i de Santa Eugènia de Ter!

El passat dissabte 25 de maig de 2019 vam dur a terme el primer aconteixement del monar’T. Es va celebrar el Previ de Primavera. Una jornada intensa on vam poder compartir el que serà un GRAN FESTIVAL que ens aglutina, comunitat, cultura i art.

Des de les 8 del matí fins a ben entrada la matinada, quinze artistes que han format part del disseny del monar’T, van tenir la iniciativa de fer un mural col.lectiu a la Plaça Isabel Vilà i Pujol.

Quaranta metres de mural on un skyline d’edificis representatius de les 79 nacionalitats que configuren el teixit veïnal de Santa Eugènia i Can Gibert, amb ocells propis de l’estil de cada artista, i alhora icones de processos migratoris, configuren un racó del barri, reflexa de la DIVERSITAT I LA RIQUESA CULTURAL que hi ha al territori.

Una jornada on les Associacions veïnals i culturals, veïns i veïnes, que formen part del projecte, i col.laboradors, en van ser els protagonistes, organitzant activitats paral.leles musicals, culturals, familiars i de promoció i difusió del que és i serà monar’T.

També hi va haver un espai per tal de recollir i implicar la comunitat en la configuració del que serà el cap de setmana cultural de la #1a edició del monar’T, els dies 28 i 29 de setembre. Un munt d’idees van sorgir, i ajudaran a les entitats a dissenyar un munt d’activitats culturals per a tothom.

ENDAVANT monar’T!!!

Merci per la vostra implicació.