Tenim Verkami !!!

Ja tenim a punt el VERKAMI!!! 3, 2, 1 …

Verkami 3 Festival monar'T
Verkami 3 Festival monar’T

Com molts ja sabeu hem estat preparant un microfounding (sistema de micromecenatge) a través de VERKAMI per poder compensar als artistes que duran a terme l’art als carrers de Santa Eugènia i Can Gibert del pla durant el Festival, del 23 al 29 de setembre.

Tindrem uns grans artistes, a qui podrem tenir el plaer de veure actuar en directe, que ens delectant amb el seu art i nosaltres, a canvi, el mínim que farem és tornar-los el favor oferint-los la nostra hospitalitat..

Verkami 2 Festival monar'T
Verkami 2 Festival monar’T

Les associacions vinculades a Santa Eugènia i Can Gibert del pla treballaran braç a braç per proporcionar-los les dietes, en el cas que siguin de fora tindran estada i a més sabeu que també volem recompensar-los amb un bon catàleg per cadascú d’ells, 10 impressions d’alta qualitat de la seva obra, mercat d’art, exposicions i tallers aquí a Can Ninetes, a més, com és evident, haurem de comprar tot el material, pagar lloguer de grues, bastides o el que faci falta.

Verkami 1 Festival monar'T
Verkami 1 Festival monar’T

Com sempre hem dit, aquest festival és 100% social i fet entre tots i per a tothom, per tant, necessitem la vostra ajuda, per petita que us pugui semblar per poder aconseguir com a mínim l’import de 4000 € a través d’aquest VERKAMI per poder tirar-ho endavant. Us necessitem!

El Verkami, comença el dia 1 de Juliol del 2019

per col·laborar en Verkami de Festival monarT #1a edició