Assolit el Crowdfunding amb Verkami Festival monar’T

Moltes gràcies per haver posat el teu granet de sorra per fer-ho possible!!

Ja pots dir que ets MECENES d’aquesta iniciativa comunitària!!

Recorda que aquesta #1a edició del monar’T es portarà a terme del 23 al 29 de setembre del 2019.

Més endavant, us enviarem un formulari per a omplir amb la informació que necessitem per a fer-vos arribar la vostra recompensa.

ENDAVANT amb el Festival monar’T!!!!

“entre tot@s sumem per generar cultura i transformació social”

per comentar el Verkami 2019

Felicitats! Verkami aconseguit )

Felicitats! Verkami aconseguit 🙂

Hola Festival monar’T, la teva campanya de crowdfunding ha finalitzat amb èxit! Has aconseguit cobrir un 108% de l’objectiu recaptat 4.310€ amb 129 mecenes.

Què passa ara?
Cobrament de les aportacions i resolució d’impagats
Farem el càrrec dels compromisos d’aportació dels mecenes a les seves targetes de crèdit i comptes PayPal (en el cas que hagis habilitat aquesta opció).

Algunes aportacions poden fallar per diferents motius a l’hora de fer els càrrecs: targeta caducada, anul·lada o sense saldo, compte PayPal mal configurat o sense saldo…

Però no et preocupis! Ens encarregarem de contactar amb els mecenes als quals els hagi fallat el càrrec, i de donar-los les instruccions necessàries per solucionar el pagament el més aviat possible 🙂
I si un mecenes em pregunta com solucionar el pagament?
Li pots indicar que faci el següent:
· Clica al teu nom d’usuari/a o bé inicia sessió a Verkami.
· Entra a la teva secció d’aportacions.
· Clica al botó de Solucionar aportació i segueix els passos.
En el cas que no s’aconsegueixi solucionar el pagament des de la seva pàgina d’usuari/a digues-li que ens escrigui a payments@verkami.com.
En el cas que sigui algú proper i solucioneu l’impagament en mà, comunica’ns-ho per correu a payments@verkami.com indicant l’email d’usuari d’aquest mecenes perquè el puguem marcar com solucionat. D’aquesta manera, no constarà com impagat a la llista de mecenes al tancar la campanya i podrà, per exemple, seguir rebent les comunicacions del projecte.
Com rebré els diners?
Segons la configuració del teu projecte i com hagin estat fetes les aportacions dels mecenes, pots rebre els diners recaptats per dues vies:
Transferència: Les aportacions que els mecenes hagin fet amb targeta bancària arriben a través de la passarel·la de pagament a un compte de Verkami.

Et farem la transferència d’aquests diners al compte bancari que hagis proporcionat a l’apartat Les teves dades bancàries i de facturació

Aquesta transferència es farà en un termini màxim de 10 dies després de finalitzar la campanya, o abans si no hi hagués impagats.

PayPal: Si havies habilitat a la teva campanya l’opció d’aportar amb PayPal, les aportacions dels mecenes fetes a través d’aquesta via seran ingressades directament al teu compte PayPal just al finalitzar la campanya.

Veuràs que PayPal haurà descomptat de cada aportació el 5% a compte de la factura de Verkami.

També has de tenir en compte que PayPal et descomptarà la comissió que tinguis acordada amb ells, en general un 3,4% + 0,35 per aportació.

Des del teu compte PayPal podràs transferir aquests fons al compte bancari que desitgis.

Moltes gràcies a Tot@s